Четвер, 28.03.2024, 17:49
Ви увійшли як Гість | Група "Гості"Вітаю Вас Гість | RSS

ШАРІВСЬКИЙ ЛІЦЕЙ ВАЛКІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ БОГОДУХІВСЬКОГО РАЙОНУ ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Меню сайту
Форма входу
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Банери

Головна » 2020 » Жовтень » 15 » Інтернет-конкурс серед учнів КЗ «Шарівський ліцей» «Ми – діти козацького роду»
18:36
Інтернет-конкурс серед учнів КЗ «Шарівський ліцей» «Ми – діти козацького роду»

   З нагоди відзначення Дня Українського козацтва та Дня захисника України  проводиться національно-патріотичний інтернет-конкурс  серед учнів КЗ «Шарівський ліцей» «Ми – діти козацького роду».

   Взяти участь у конкурсі можуть учнів КЗ «Шарівський ліцей. Конкурсні роботи мають відповідати тематиці національно-патріотичного інтернет-конкурсу «Ми – діти козацького роду» та можуть бути представлені в одній з чотирьох номінацій: «Фото на козацьку тематику», «Козацька пісня», «Козацький танець», «Вітальна листівка».

– номінація «Фото на козацьку тематику»: до участі приймаються власні фотороботи (автопортрети, селфі тощо), що відповідають тематиці конкурсу. (ПЕРЕГЛЯНУТИ РОБОТИ)

– номінація «Козацька пісня»: до участі приймаються відеоролики тривалістю до 1 хв. з власним виконанням пісні, що відповідає тематиці конкурсу.

– номінація «Козацький танець»: до участі приймаються відеоролики тривалістю до 1 хв. з власним виконанням хореографічних творів, що відповідають тематиці конкурсу.

– номінація «Вітальна листівка»: до участі приймаються власні привітання у вигляді відеоролику тривалістю до 1 хв, що відповідають тематиці конкурсу. (ПЕРЕГЛЯНУТИ РОБОТИ)

   До 25 жовтня необхідно надіслати одну конкурсну роботу в електронному форматі класному керівнику (з приміткою «інтернет-конкурс «Ми – діти козацького роду») та вказати прізвище та ім’я учасника.

   Голосування за надіслані Конкурсні роботи, які відповідають умовам Конкурсу, триватиме з 25 жовтня по 30 жовтня. Переможців оберуть 30 жовтня.

Переглядів: 190 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Календар
Пошук
Свята та події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Погода
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz