П`ятниця, 19.04.2024, 22:16
Ви увійшли як Гість | Група "Гості"Вітаю Вас Гість | RSS

ШАРІВСЬКИЙ ЛІЦЕЙ ВАЛКІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ БОГОДУХІВСЬКОГО РАЙОНУ ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Меню сайту
Форма входу
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Банери

Головна » 2021 » Квітень » 19 » Якісна школа – це середовище, у якому дитина щаслива
07:50
Якісна школа – це середовище, у якому дитина щаслива

   Управління Державної служби якості освіти у Харківській області повідомляє, що Державна служба якості освіти України запустила інформаційну кампанію про систему забезпечення якості освіти в українських школах. Слоган кампанії «Якісна школа - це середовище, в якому дитина щаслива».

   Кампанія створена в межах ініціативи «Система забезпечення якості освіти», яка впроваджується в рамках проекту «Супровід урядових реформ в Україні» (81Ж(Зе).

   Метою інформаційної кампанії є інформування батьків, учнів, директорів шкіл, вчителів, а також громади про те, якою має бути якісна школа та як нова система забезпечення якості освіти і як кожен учасник освітнього процесу може допомогти закладу стати кращим.

   У межах кампанії Державною службою якості освіти України (далі - Служба) створено інформаційний ресурс та анімовані відеоролики про те, що таке якісна школа та система забезпечення якості освіти, впровадженням якої займається Служба.

   На інформаційному ресурсі, презентованому в рамках кампанії, розповідається про ці два процеси, інструменти, які використовуються, та який результат може отримати школа. Також на сайті про якісну школу Служба пропонує батькам низку прикладів, як вони можуть долучитись до покращення якості освіти у школі та допомогти директору розвивати школу.

   З інформаційним ресурсом, створеним в межах кампанії про якісну школу, можна ознайомитись за адресою qualityeducation.org.ua, а ролики розміщені на ютуб-каналі Служби.

Категорія: Черемушнянська філія | Переглядів: 220 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Календар
Пошук
Свята та події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Погода
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz