П`ятниця, 29.03.2024, 17:07
Ви увійшли як Гість | Група "Гості"Вітаю Вас Гість | RSS

ШАРІВСЬКИЙ ЛІЦЕЙ ВАЛКІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ БОГОДУХІВСЬКОГО РАЙОНУ ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Меню сайту
Форма входу
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Банери

Головна » 2020 » Квітень » 8 » МЕТОДИЧНИЙ ІНТЕРНЕТ-МАРАФОН З ДИСТАНЦІЙНОГО НАВЧАННЯ
14:54
МЕТОДИЧНИЙ ІНТЕРНЕТ-МАРАФОН З ДИСТАНЦІЙНОГО НАВЧАННЯ

МЕТОДИЧНИЙ ІНТЕРНЕТ-МАРАФОН

Шановні педагоги та батьки!

Склалася така ситуація, що організація дистанційного навчання стало необхідним, але й досить складним завданням для вчителів, учнів та їх батьків. Тривалий карантин у школах і нагальна потреба швидко перейти на дистанційну форму навчання – це серйозний виклик для нашої сучасної системи загальної середньої освіти.

Та найголовніша перевага такого навчання – можливість продовження освітнього процесу в умовах ізольованості, не піддаючи ризику здоров’я наших школярів і педагогів. Саме тому ми маємо докласти максимальних зусиль для ефективної організації такого навчання.

Ураховуючи особливості роботи та організації освітнього процесу в умовах карантину, вивчивши потреби, побажання та попит учителів щодо особливостей навчання школярів у дистанційній формі, фахівці Харківської академії неперервної освіти з 8 квітня 2020 року розпочинають методичний Інтернет-марафон, метою якого є надання вчителям початкових класів, учителям-предметникам і батькам учнів практичних порад і допомоги щодо здійснення дистанційного навчання в різних технічних умовах.

У межах цього заходу вчителі й батьки учнів отримають практичні рекомендації щодо організації дистанційного освітнього процесу та поради, як зробити цей процес дійсно продуктивним.

Кращі вчителі Харківщини підготували конспекти уроків з різних предметів, презентації, які можна буде використати як дидактичний матеріал до уроків, також відеоуроки з окремих нових тем у різних класах.

Методичні рекомендації фахівців Академії спрямовані на вирішення головного завдання – якісної й безперервної. організації освітнього процесу під час карантину.

Шановні педагоги і батьки учнів! Запрошуємо вас до участі в марафоні. Для цього уважно відстежуйте інформацію в розділі «Новини» на сайті КВНЗ «Харківська академія неперервної освіти», де розміщуватимуться анонси про перебіг методичного Інтернет-марафону на кожний наступний день.

Запрошуємо всіх учителів долучитися до нашого Інтернет-марафону і поділитися з колегами власними розробками! Свої пропозиції, питання та матеріали направляйте на електронну адресу center_ekspert@ukr.net

Переглядів: 250 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Календар
Пошук
Свята та події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Погода
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz