П`ятниця, 29.03.2024, 02:50
Ви увійшли як Гість | Група "Гості"Вітаю Вас Гість | RSS

ШАРІВСЬКИЙ ЛІЦЕЙ ВАЛКІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ БОГОДУХІВСЬКОГО РАЙОНУ ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Меню сайту
Форма входу
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Банери

Головна » 2019 » Березень » 31 » Сім’я Андрущенків з с. Шарівка – переможці обласного фестивалю «Мама, тато, я – спортивна сім’я»
21:43
Сім’я Андрущенків з с. Шарівка – переможці обласного фестивалю «Мама, тато, я – спортивна сім’я»

В рамках обласної  спартакіади з масових видів  спорту серед районів області, міст обласного значення  та об'єднаних територіальних  громад (ОТГ)  Харківської області 27 березня  2019 року в м. Харків СК "ХНУПС" ім. І. КОЖЕДУБА  відбувся обласний фестиваль "МАМА, тато - я спортивна сім'я".

В змаганнях взяло участь 22 команди з районів, міст та ОТГ області. Валківський район  в змаганнях  представляла сім'я Андрущенко  з с.  Шарівка, переможці минулорічного обласного  фестивалю. В цьому році вони також здобули впевнену перемогу в змаганнях,  вигравши 3 естафети з чотирьох (комбіновану, сімейну переправу, дружна родина) і посівши ІІ місце в естафеті - спритна. Друге місце в змаганнях  посіла команда  Вовчанського району, третє  - команда  Красноградсько району.

Вітаємо сім'ю Андрущенко  в складі сина Ростислава,  мами Анни, папи Олега та тренера Денисенка Василя Михайловича - вчителя фізичного виховання КЗ "Шарівський ліцей" з успішним виступом на фестивалі. Так тримати!

Переглядів: 302 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Календар
Пошук
Свята та події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Погода
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz